понеделник, 15 ноември 2010 г.

КРИМИНАЛНА ХРОНИКА

МИНИСТЕРСТВО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ

СПЕЦИАЛИЗИРАНА АДМИНИСТРАТИВНА ДИРЕКЦИЯ “ПРЕСЦЕНТЪР И ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА”

 Информационен бюлетин 

Силистра. Канабис е намерен от полицията в лек автомобил „Тойота”, управляван от 21-годишния О.Т. Проверката е извършена на 13 ноември в Силистра. Общото тегло на наркотика е 1,49 грама. Образувано е досъдебно производство.
Два преносими компютъра и две зарядни устройства са откраднати от магазин в областния град. Престъплението е извършено чрез взломяване на прозорец в нощта срещу 15 ноември. Образувано е досъдебно производство.
Кражба от частен дом е извършена на 12 ноември в Силистра. Противозаконно са отнети около 30 грама златни накити, сребърен ланец и 550 лева. Образувано е досъдебно производство.
Лек автомобил „Фиат Типо” е намерен изоставен на пътя в близост до „Орехова гора” на 13 ноември. Предполага се, че колата е противозаконно отнета. Проверката по случая се извършва в РУ „Полиция” – Силистра, образувано е досъдебно производство.
Тутракан. Чрез взломяване на прозорец неизвестен извършител е отнел от частен дом в село Малък Преславец бормашина, ъглошлайф, прободен трион, два медни котела и други по-дребни вещи. Кражбата е извършена в периода 08-14 ноември. Образувано е досъдебно производство.
Пожарна безопасност и спасяване. Четири са пожарите, възникнали през почивните дни в Силистренска област. Горели са сухи треви в районите на Силистра, Тутракан, Йорданово, Айдемир, Богорово и Краново. Няма материални загуби. Причината за произшествията е небрежна работа с открит огън.

15.11.2010 г.                                                                ОДМВР – Силистра

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...