вторник, 5 октомври 2010 г.

Докога управниците ще търпят директора на театъра?

Директорът на театъра в Силистра Борислав Ненков чухме, че спял с Кодекса на труда. От КНСБ в града коментират, че май само спи с него, щом е стигнал до там да започен процедура по уволнението на председателя на синдикалната организация на актьорите - Михаил Незалзов. Още не сме научили докъде е стигнал в мераците си, но има опасност докато излезе Министерското постановление този месец, което да уреди въпроса с финансирането на културното ведомство, другаря Ненков да осере пейзажа тъй щото и "Целит Бенг" да не може да помогне при остъргване остатъците от театралното изкуство в Силистра.
А дорде стане готов и Закона за сценичното изкуство, който ще определи статута на Драматичния театър като Регионален, Общински или Държавно/Смесен магазин за 1001 стоки косите ни може и да побелеят.
Питаме се докъде може да стигне човешката алчност и наглост и що за тип трябва да си, за да се разведеш с жена си, заради едната заплата ...А инак да обитаваш с нея на семейни начала едно жилище, да се возиш в една кола и да крачиш по тротоара под ръка. Тия хора деца нямат ли?!?  
Или по-скоро въпросът е съвест нямат ли тия дето ни го натресоха и няма ли да се събудят най-после.
Хей, освестете се - Идват избори, а Ненков определено е поредната черна точка в актива Ви! Омудсмана е - другата! 

5 коментара:

  1. Мишо Незалзов, най-добре е да се върнеш на село, онова мръсно мизерно село с нито една асфалтирана улица, кал до колене и блеещи магарета и хърбави кучета. Там е твоето място. Остави директора и жена му на мира. Много дълго те гледахме като се мазниш и пиеш със Стайчев. И ако не млъкнеш ще ти изкараме кирливите ризи твоите и на братчето ти.

    ОтговорИзтриване
  2. А кой одобри тази глупава статия. Вие ли г-н Желев? Извинете, но ви мислех за по-интелигентен!

    ОтговорИзтриване
  3. Не знаем г-н Ненков с кого спи, но за М Незалзов знаем и скоро ще пишем, ако продължава да пише нелепици.

    ОтговорИзтриване
  4. А защо си мислите, че г-н Желев има нещо общо със статията. Нима подозирате, че само той споделя мнението, че Борислав Ненков не става за директор на театъра в Силистра. А що се отнася до Незалзов, имате право да споделите мнение. Има редакционна поща и ще бъде публикувано.

    ОтговорИзтриване
  5. С уточнение обаче, че няма да бъде анонимно, като коментарите Ви!

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...