понеделник, 11 октомври 2010 г.

Какво значение има партията, ако позицията е обществено полезна?!?

Замислих се върху коментарите на силистренци, по повод това дали депутатът от БСП Антон Кутев си прави личен ПР с позицията, която заема по темата свързана със съдбата на театъра в града ни или пък просто човечецът е решил да бъде полезен.
Всъщност истината е, че не ми пука плод на какво са действията и думите му. Не съм фен на БСП-идеята по принцип, но в случая той/избраникът на социалистите/ мисли и действа като мен.
Директорът на театъра в Силистра е най-голямото недоразумение на управляващите страната ни. Не може да нарушаваш трудовото законодателство, да си признаваш публично, че го правиш /отразено е в протоколи от събрания/ и все още да заемаш този пост. Прав е Кутев като твърди, че трябва някой да поеме политическата отговорност и да прояви смелост, като отстрани злокачествения израстък. В противен случай ще остане съмнението, че те - властимащите подкрепят затриването на една институция. 
Така че съм съгласна ...ако не махнат директора, ще трябва да си ходи някой друг - дето е по-нависоко!
Що да ми пука дали депутатинът трупа дивиденти с популистки изказвания или го прави от добро сърце и чиста съвест ...важното е да има резултат. И евалла, че го е премислил като как да го направи, че да хване дикиш ..в крайна сметка и за това се иска майсторлък.
Не`ам напреки и другите управници да си правят подобен ПР ...белким има файда и за нас обикновените хорица ... Или както се казва - мойе и да краде, ама да краде умно ...тогаз ша има и за него, и за нас :)
Лошо звучи - почти като примирение ..ама последните 20 години дотам ни докараха ... Тъй че да живее ПР-а ако така Шъ Съ Опрайм/както казваше неповторимата Живка Гичева/ ...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...